Ulkoporealtaan ostaminen

Millaiselle alustalle ulkoporealtaan voi laittaa?

Ulkoporealtaan alustan tulee olla tasainen ja routimaton. Hyvä perustus koostuu n. 25-30cm soraa, jonka päälle on asetettu eristelevy tasoittamaan soran pintaa. Tämä tuo samalla lisäeristystä ulkoporealtaan pohjaan. Eristelevyn päälle voi levittää tasaisen kerroksen hiekkaa / hienoa soraa, tämä tekee lopputuloksesta viimeistellyn näköisen.

Mikäli ulkoporeallas aiotaan asentaa terassin päälle tai upottaa terassiin. Tulee ennen asennusta varmistaa, että alusta kestää ulkoporealtaan ja veden painon. Terassiin upotettaessa kannattaa ottaa huomioon, että ulkoporealtaan huoltoluukkuun on mahdollista päästä vielä käsiki.

 

Kuinka ulkoporeallas toimitetaan?

 

Ulkoporealtaamme toimitetaan tilanteesta riippuen joko Itellan rahtipalvelulla tai Nordic Pool Systemsin omalla kuorma-autolla, jossa on hiab-nostin. Olemme toimittaneet ulkoporealtaita hyvin vaikeisiinkin sijainteihin (esim. saaristoon ja korkeisiin rakennuksiin) olemme luottavaisia, että kuljetus onnistuu myös sinun sijaintiisi.

 

Miten ulkoporealtaan käyttöönotto tapahtuu?

 

Kun ulkoporeallas ollaaan saatu kannettua liinoilla / laskettua nosturilla haluttuun kohtaan se täytetään vedellä. Ulkoporeallas on täynnä, kun veden pinta on lähes niskatyynyjen alareunassa. Tämän jälkeen ulkoporealtaaseen asennetaan sähköt 1-, 2-, tai 3-vaiheisena.
3-vaiheinen sähköliitäntä on suositeltava.
 


Kuinka hoidan ulkoporeallastani?

Ulkoporealtaan veden puhtaanapitäminen tapahtuu vedenhoitoaineilla yhdessä ulkoporealtaan suodatusjärjestelmän kanssa.

Vedenhoitoaineet tekevät veden puhtauden ylläpitämisestä helppoa, ei enää lutraamista kloori ja ph-arvojen kanssa. Clean Water Tech:iä käytäessäsi lisäät vain kahta nestettä kerran viikossa ulkoporealtaaseesi ja homma on valmis.

Ulkoporealtaan suodattimen puhtaanapitäminen pidentää sen käyttöikää. Suodattimen voi huuhdella vesiletkulla tai käyttää siihen tarkoitettua huuhtelupäätä, joka nopeuttaa toimenpidettä. Suodattimen suositeltu huuhteluväli on 1-3 viikkoa. Suodattimien yleinen käyttöikä on n. 1 vuosi.

Vedenhoitoaineet
Suodattimet